Muğla-Denizli karayolu Ortaköy kavşağında meydana gelen çift taraflı trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Denizli istikametinden Muğla Menteşe istikametine seyir halinde olan 06 EDE 490 plakalı araç Ortaköy kavşağına geldiğinde kavşağı dönmeye çalışan Cuma Arat yönetimindeki 07 BJC 625 plakalı araca çarptı. Yaklaşık 100 metre sürüklenen araç uçuruma sürüklenmesi sonrası tarlaya uçtu.
Kazayı gören vatandaşların Muğla 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi vermesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, polis trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Uçuruma yuvarlanan 07 BJC 625 plakalı araç içinde bulunan Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli Havva Kaplan ve Cuma Arat kazada yaşamını yitirdi. Kaza sonrası araç içinde sıkışan vatandaşlar Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye AKS ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştıkları yerden kurtarılarak ambulans ekipleri teslim edildi.
Kazada Deniz Güneş, Kağan Güneş v e ismi alınamayan bir kişi olmak üzere toplam üç kişi yaralanırken, yaralılar Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler. (İHA)
Muğla’da trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı
Muğla-Denizli karayolu Ortaköy kavşağında meydana gelen çift taraflı trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de bir baba tartıştığı oğlunu bıçaklayarak öldürdü
İzmir’deki tır faciasının görüntüleri ortaya çıktı
İzmir'de 82 yıllık soğuk hava rekoru kırıldı
Manisa'da kardeş kavgası kanlı bitti
En Çok İhtiyaç Duyduğumuz Kelimeler
İzmir'de elektrikli soba yangını: 1,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
İzmir'in mis kokulu festivali başladı
İzmir'de Mayıs'ta kar manzarası
BASİFED ile İZSİAD'dan 1 Mayıs mesajı
Urla'da Enginar Festivali başladı





