Ramazan Bayramı’nın ilk gününde hava sıcaklığının 27, deniz suyu sıcaklığının ise 19 derece ölçüldüğü Fethiye’de, Ölüdeniz Belcekız ve Kumburnu plajları hareketlendi, trafikte uzun kuyruklar oluştu.
Fethiye’de Ramazan Bayramı yoğunluğu yaşanıyor. Güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, öğle saatlerine doğru Ölüdeniz’in Belcekız ve Kumburnu plajlarına akın etmeye başladı. Yerli ve yabancı turistler, Nisan ayında deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı. Kimi tatilciler de yamaç paraşütü ve çeşitli su sporları ile doyasıya eğlendi. Yoğunluktan dolayı trafikte uzun araç kuyrukları oluştu. Ölüdeniz bölgesinde ciddi bir yoğunluk yaşandığını belirten Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, “Açık olan oteller nerdeyse dolu. Bu sene sezon iyi geçecek gibi gözüküyor” dedi. (İHA)
Ölüdeniz’de bayram yoğunluğu yaşanıyor
Deniz suyu sıcaklığının ise 19 derece ölçüldüğü Fethiye’de, Ölüdeniz Belcekız ve Kumburnu plajları hareketlendi, trafikte uzun kuyruklar oluştu.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir’de otomobil dereye uçtu: 2 kız kardeş hayatını kaybetti
İzmir’de suyla dolan alt geçitte mahsur kalan sürücü hayatını kaybetti
Manisa'da zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
101. Yılında Şeyh Sait İsyanı
Manisa'da yaşlı adam dağ evinde ölü bulundu
İzmir'de sanayinin Meryem Ustası!
Araçta erkek cesedi bulundu
İzmir’de Voleybol Devrimi: “Aras Kargo”
Selçuk - Ortaklar yolu çöktü, yol ulaşıma tamamen kapandı
İzmir Tahtalı Barajı yükselişe geçti, gece kesintileri sona erdi




