Muğla’nın Menteşe ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan ve alkollü olduğu tahmin edilen sürücü, asayiş, trafik ve karakol ekiplerini peşine takarak uzun süre kaçtıktan sonra kaza yaptı.
Muğla'nın Menteşe İlçesinde polisten kaçan 48 NH 233 plakalı araç sürücüsü, hastane yokuşunda polis aracı ile çarpıştı. Kaza yapan araç karayolundaki bariyerleri çarparak karşı şeride geçerek dardu.
Kaza sonrası araçtan inen sürücü, yaya olarak olay yerinden kaçtı. Trafiği birbirine katan, sonra Kötekli Mahallesine kaçan sürücüyü bulmak için ekipler seferber oldu.
Araçta 4 kişinin bulunduğu öğrenilirken, iki bayan ve bir erkek yakalanırken, firar eden sürücü 45 dakikalık bir aramanın ardından Kötekli Mahallesi 112 İstasyonunun bulunduğu mevkide yaralı olarak yakalandı. Yakalanan sürücü ambulans ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Polisleri peşine taktı, kaza yaptı, kaçtı
Muğla'nın Menteşe İlçesinde polisten kaçan 48 NH 233 plakalı araç sürücüsü, hastane yokuşunda polis aracı ile çarpıştı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yaşlı adam karısının ve kendisinin hayatına son verdi

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

İZBAN'ın iki istasyonu arasında 3 gün sefer yapılamayacak

İzmir'de kamyonet iki motosikletliye çarptı

Foça yangınında alevler evlerin bahçelerine kadar yaklaştı

İzmir Büyükşehir sendikacı yakını işçilerle yollarını ayırıyor

Manisa'da inşaat işçisi 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Evinde ölü bulunan doktorun kalp krizinden vefat ettiği belirlendi

Yangında alevlerin arasında kalan bebek hayata tutunamadı