Buca Yedigöller İş merkezi esnafını dolaşan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı Evka-1 Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek üyelerle sohbet etti.

 

Yedigöller iş hanı esnaflarına yapılan icraatları anlatan Bölünmez esnafın sorunlarını dinledi. Bu seçimlerin istikrarın devamı açısından önemine dikkat çeken Çankırı, “Her seçim kendi içinde önemlidir ama bu seçim bizlere bir ilki yaşatacak. İlk defa bir Başkan seçeceğiz. Sistem değişikliği ile daha güçlü bir Türkiye’nin önünü açtık. Güçlü Meclis beraberinde güçlü Başkan ile yola devam diyeceğimiz bir seçimin arifesindeyiz. Bu tarihi süreçte oyumuzu Milletimizin refahından, huzurundan, kalkınmadan ve gelişimden yana kullanacağız” diye konuştu.

CHP HİZMET TERÖRÜ YAŞATIYOR

Konuşmalarında İzmir’e yapılan yatırımları da anlatan Çankırı, son 15 yılda İzmir’e 4,1 milyar TL toplu konut ve sosyal donatı yatırımı yaptıklarını hatırlattı. “TOKİ öncülüğünde yürütülen Planlı Kentleşme Konut Seferberliği kapsamında 2003-Nisan 2018 yılları arasında ülke genelinde yapılan 104 Milyar TL yatırımla; 690 bin konutu tamamladık. Toplamda 830 bin konut ve 14.292 sosyal donatı rakamına ulaştık.” diyen Bölünmez İzmir’de  “Hükümetimiz kentsel dönüşüme son 5 yılda hız verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi süreçte sadece 1 proje geliştirebildi, onu da eline yüzüne bulaştırdı. İzmirlileri mağduriyetleriyle baş başa bıraktı. CHP yönetimlerinin yaşattığı hizmet terörünü ancak AK Belediyecilik ile aşabiliriz.  Bu seçimde İzmir’deki sonuçlar yerel seçimlere de ışık tutacak” dedi.

Esnaflarla bölgelerin ihtiyacına cevap verecek projeler üzerine konuşan Çankırı, sektörüne göre esnaftan destek isteyeceğini dile getirerek tek tek not aldı. Milletvekili Bölünmez internet kafe işleten bir esnafla bölgenin gençlerini kötü alışkanlıklardan uzak tutacak ve onların gelişimine katkı sağlayacak gençlik merkezleri üzerine fikir alışverişinde bulundu.

 TEŞKİLATA MORAL AŞILADI

Buca İlçe Başkanlığı’nın Yedigöller pasajında bulunan mahalle temsilcilik bürosunda Parti teşkilatı ile bir araya gelen Çankırı, seçimlere kısa bir süre kala teşkilatlara motivasyon mesajı verdi. “16 yıldır yaptığımız hizmetlere halkımız o kadar alıştı ki artık bunlar sıradan geliyor. Hizmetsizliği, sıkıntılı günleri unutanlar veya hiç bilmeyenler var. 16 yıldır refahı, hizmeti, kalkınmayı gördük. Ama bazı kesimler bu kazanımların mimarını unutabiliyor. Biz bu hizmetleri ve Güçlü Türkiye’nin mimarı AK Parti’yi anlatacağız. Unutanlara hatırlatacağız, bilmeyen gençlere geçmişi, zor günlerden nerelere geldiğimizi anlatacağız. Teşkilatlarımıza düşen görev budur” dedi. (AK Parti Basın Bürosu)