CHP Konak eski belediye meclis üyesi, Mar-bel şirketi eski Genel Müdürü Ahmet Karadağ, ilçe kongresinde aday olduğunu açıkladı. 
 
Gündeme Bakış'tan Halil İbrahim Güler'in haberine göre Karadağ, “Partimizin eski ilçe başkanları, il başkanları ve farklı gruplarla görüştüm. Bir değişim talebi ortaya çıktı. Görev almam istendi. Bundan kaçamazdım. CHP Konak ilçe başkan adaylığına adayım” dedi. 
 
Karadağ, Konak siyasetinde etkin olan Yalı grubunun önemli isimleri arasında yer alıyor.

KARADAĞ:"DEĞİŞİM TALEBİ VAR!"
Karadağ, “CHP’ye hizmet etmiş, gönül vermiş ilçe başkanları, il başkanları, partinin duayen isimleri, 3-4 platformla görüştüm. Bir değişim talebi var. Görev almam istendi. CHP geleneğinde kaçmak olmaz. Eski il başkanlarımız, vekillerimiz, farklı platform ve grupların desteğini yola çıktık. Nihai kararı delege verecektir. Onların vereceği her türlü karara saygı duyacağız” dedi.

NALBANTOĞLU DESTEKLİYOR!
Karadağ’ın adaylığına mavi liste platformunun tam destek verdiği öğrenildi. CHP İzmir eski İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu da Karadağ isminin arkasında olduğu ifade edildi. Karadağ, Konak siyasetinde etkili olan Yalı Grubunun önemli isimlerinden biri olarak tanınıyor.