Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay, bu sezon dış sahada oynadığı 3 maçta da puanla tanışamadı. Siyah-beyazlılar, Tuzlaspor’la şu ana kadar deplasmanlarda 0 çeken iki takımdan birisi konumunda bulunuyor.
Yeni sezona 4 oyuncusunu kaybederek başlayan Altay’da, Eric Björkander, NK Istra 1961’e Naderi FC Tractor’e Kutay Yokuşlu İskenderunspor’a transfer olurken, son olarak da sözleşmesine bazı maddeler ekletmek isteyen genç futbolcu Eren Erdoğan, kadro dışı bırakılmıştı. Geride kalan sezon siyah-beyazlıların kümede kalmasında takıma önemli katkı veren bu oyuncular olmayınca İzmir ekibi ilk 5 haftada sadece 3 puan toplarken, deplasmanda oynanan 3 maçta ise puanla tanışamadı. Durum böyle olunca siyah-beyazlılar, Trendyol 1. Lig’de oynanan dış saha maçlarında Tuzlaspor’la birlikte 0 çeken iki takımdan birisi konumunda bulunuyor.
Öte yandan Altay’da alınan kötü sonuçlardan sonra Teknik Direktör Tuna Üzümcü ile yollar ayrılmıştı. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktör arayışına başladığı ve kısa bir süre içinde duyuruyu yapacakları öğrenildi.(İHA)
Altay, dış sahada kayıp
Siyah-beyazlılar, Tuzlaspor’la şu ana kadar deplasmanlarda 0 çeken iki takımdan birisi konumunda bulunuyor.
Yorumlar
Trend Haberler

Elektrik akımına kapılan genç işçi hayatını kaybetti

Haziran ayında İzmir’de 5 bin 987 konut satıldı

Aliağa'daki yangın Çanakkale-İzmir yoluna ulaştı, sürücüler zor anlar yaşadı

İZMAR 7'nci şubesini açtı

Çeşme'de şezlong kavgası baltalı cinayetle bitti

Manisa'da otomobil ağaca çarptı: 1 ölü 4 yaralı

Manisa'da otomobil zeytin bahçesine uçtu

Cepheleşme Siyaseti

Uşak'ta kayıp olan 75 yaşındaki adam ölü bulundu

İzmirli Özde Ger, LGS’de Türkiye birincisi oldu