Denizli’nin Pamukkale İlçesinde alternatif tıp uzmanı, evinde yerde yatarken ölü olarak bulundu.
Olay, Pamukkale İlçesi Ulus Caddesi üzerinde bulunan apartmanda meydan geldi. Edinilen bilgiye göre; alternatif tıp uzmanı olarak bilinen İzzet Yüzbaş (55), randevu verdiği hastalarının gelmesi üzerine kendisine ulaşılamadı. Durumundan şüphelenilen Yüzbaş’ın yakınları çilingir yardımı ile içeri girdi. Yüzbaş’ın yerde yatarken cansız bedeniyle karşılaşan yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaptığı kontroller sonucu İzzet Yüzbaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesi sonucu Yüzbaş’ın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversite Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Yüzbaş’ın ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belli olacak.
Öte yandan, randevusu olan İzmir, Aydın ve Muğla’dan gelen hasta ve hasta yakınları ise yaşanan olay sonrası geri dönmek zorunda kaldı. (İHA)
Alternatif tıp uzamanı evinde ölü bulundu
İşte haberin ayrıntıları...
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü

Buca'daki orman yangını yerleşim yerine ulaştı, vatandaşlar alevlere hortumlarla direndi

İzmir'de alevlere bir kahraman şehit daha verildi

Ödemiş yangınında ikinci acı haber: 1 orman işçisi hayatını kaybetti

Ödemiş yangınında 81 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Manisa'da emlak ofisinde silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Menderes ve Seferihisar'dan sonra Çeşme de yanmaya başladı

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti