Çeşme İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi iş birliğiyle düzenlenen Dalyan Köy Balık Günü etkinliğinde, vatandaşlara ücretsiz ekmek arası balık ikramı yapıldı.
Çeşme'nin Dalyanköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, Çeşme İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Ahmet Keçeci, AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Pınar Ayyıldız Özen, Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi yöneticileri, üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Pişirilen 250 kg. taze sardalya balığı ekmek arası şeklinde vatandaşlara ikram edildi. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte, Dalyanköy sahilinde taze pişirilen balıkların kokusu tüm mahalleyi sardı. Protokol üyeleri de tezgahın başına geçerek görevlilere destek oldu, vatandaşlara balık dağıttı.
Yetkililer, bu anlamlı etkinliğin her yıl geleneksel olarak devam edeceğini belirterek, Çeşme'nin deniz kültürünü ve balıkçılığını tanıtmayı amaçladıklarını ifade etti. (İHA)
Çeşme Dalyanköy'de vatandaşa ücretsiz balık ziyafeti
Dalyan Köy Balık Günü etkinliğinde, vatandaşlara ücretsiz ekmek arası balık ikramı yapıldı.
Yorumlar
Trend Haberler

70 yaşındaki kocasının kurşunlarıyla hasta yatağında can verdi

İzmir'de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'de evden atılan aile ormana sığındı

Manisa'da kocası tarafından tüfekle vurulan kadın hayatını kaybetti

Manisa'da karı-koca kazada hayatını kaybetti

İzmir’deki elektrik faciası davasında 30 sanığa hapis cezası

Manisa'da öğrenci ve akrabalarından öğretmene çirkin saldırı

İZBAN'da unutulan 40 bin TL sahibini bekliyor

Şikayetim Var Cümle Alemden!

İzmir'de öğrencilere ücretsiz sıcak yemek