Saha çalışma sistemi ‘karınca modeli’ni Konak’ta uygulayan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Cemal Bekle ve ekibi, Konak’ta sokak-sokak gezdi. Vatandaşın sorunları dinlenerek, not alındı

AK Parti İzmir 1. Bölge 4. sıra Milletvekili Adayı Cemal Bekle ve ekibi seçim öncesi çalışmalarını Konak ilçesinde yoğunlaştırdı. Konak’ta Bekle’nin de dahil olduğu 5’er kişilik gruplara ayrılan ekip, mahalle –mahalle, sokak- sokak neredeyse Konak’ın tüm mahallelerini gezdi. İlçeyi gün boyu sokak- sokak gezen partililer, vatandaşın, esnafın sorunun dinledi; not aldı.

“MAHALLELERİ TARIYORUZ”

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Bekle, çalışmanın detaylarını anlattı. Karınca modeli uygulaması hakkında konuşan Bekle, “Çalışmalarımız sayesinde her eve ulaşarak vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Ekibimiz de ev ziyaretleri yapmayı sürdürüyor. Mahalleyi sokak sokak tarıyoruz. 24 Haziran’ın öneminin anlatıldığı çalışmalarımızda hükümetimizin yaptığı çalışmaları, yapacaklarımızı ve hedeflerimizi anlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN…

Saha çalışmalarımız sırasında, İzmirliler bizleri heyecanlandırmıştır. Bu heyecanımız tüm ekibimizin saha çalışmasına da yansıdı. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh ile birlikte ekip ruhu daha da perçinlendi. Biz ilk günden itibaren durmak, yorulmak bilmeden birbirimize kenetlenerek çalışma azmi ile sahada vatandaşlarımızla buluşmaya devam ettik. 24 Haziran seçimleri çok büyük önem taşıyor. Ülkemizin geleceği için sandıklara gidiyoruz. Her vatandaşımızı duyarlı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.