Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyrettiği Denizli’de, meteoroloji tarafından hafta boyunca gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, bölgede hava parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu olarak geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede rüzgar kuzeybatı hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Kent genelinde gün içerisinde ölçülen en düşük hava sıcaklığı 9 iken, en yüksek ise 26 derece. Meteoroloji tarafından yaşana bilinecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşı dikkatli olunması konusunda uyardı. (İHA)
Denizli için sağanak yağış uyarısı
Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyrettiği Denizli’de, meteoroloji tarafından hafta boyunca gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de börek tezgahlarında fare cirit attı
İzmir'de metrelerce yükseğe savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Bıçaklanan Manisalı genç hayata tutunamadı
İzmir’de otobüs ile ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
İzmir, sokaklarında domuz sürüleri sıradan hale geldi
İzmir'de kamp sandalyeli, battaniyeli indirim nöbeti
Gülşah Durbay hayatını kaybetti
Şampiyon motosikletçi Özgür Çapacı, trafik kazasında hayatını kaybetti
Manisa’da ev yangını: 6 kedi telef oldu
Gülşah Durbay ve Manisa’nın Siyasi Hikayesi




