Muğla'nın Bodrum ilçesinde 9 yaşındayken geçirdiği kaza sonucu yüzde 70 engelli kalan Hasan Tabak (36), hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybederken, kaza anı ise bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
Kaza, Gümüşlük Mahallesi'nde meydana geldi. Turgutreis-Gümüşlük yolunda seyreden 48 BP 123 plakalı hafif ticari araç, iddiaya göre karşı yönden gelen araca çarpmamak için sağa manevra yaptı. Araç, yolda arkadaşı ile birlikte yürüyen Hasan Tabak'a (36) arkadan çarptı. İhbarın ardından bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Kazada Hasan Tabak'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, cenazesi ön otopsi için Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araç sürücüsü T.T. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı'nda seramik öğrencisi Hasan Tabak'ın 9 yaşındayken kamyonun çarpması sonucu yüzde 70 engelli kaldığı öğrenildi.
Kaza anı kameraya yansıdı
Hasan Tabak’ın hayatını kaybettiği kaza, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde aracın Tabak’a çarpması sonucu yola savrulması ve yanındaki arkadaşının telaşla koşturması yer aldı. (İHA)
Geçirdiği ikinci kazada hayatını kaybetti
Hasan Tabak'ın 9 yaşındayken kamyonun çarpması sonucu yüzde 70 engelli kaldığı öğrenildi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmirliler, İZMAR Marketleri çok sevdi

İzmir’de doktor evinde ölü bulundu

İZBAN'da 90 dakika ile Halk Taşıt uygulaması kalktı

Manisa’da 16 yaşındaki kız çocuğu evde bıçaklanmış halde bulundu

İzmir'de toplu ulaşıma 5 TL zam geldi 30 TL oldu

Otomobilin çarptığı 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Buca Metrosu'nda Üçyol ile Şirinyer buluştu

Bergama’da orman yangını evlere sıçradı

İzmir'de otoparkta yangın paniği, araçlar zarar gördü

İzmir'de İZBAN seferleri bir günlük durdu