Muğla'nın Bodrum ilçesinde 9 yaşındayken geçirdiği kaza sonucu yüzde 70 engelli kalan Hasan Tabak (36), hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybederken, kaza anı ise bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
Kaza, Gümüşlük Mahallesi'nde meydana geldi. Turgutreis-Gümüşlük yolunda seyreden 48 BP 123 plakalı hafif ticari araç, iddiaya göre karşı yönden gelen araca çarpmamak için sağa manevra yaptı. Araç, yolda arkadaşı ile birlikte yürüyen Hasan Tabak'a (36) arkadan çarptı. İhbarın ardından bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Kazada Hasan Tabak'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, cenazesi ön otopsi için Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araç sürücüsü T.T. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı'nda seramik öğrencisi Hasan Tabak'ın 9 yaşındayken kamyonun çarpması sonucu yüzde 70 engelli kaldığı öğrenildi.
Kaza anı kameraya yansıdı
Hasan Tabak’ın hayatını kaybettiği kaza, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde aracın Tabak’a çarpması sonucu yola savrulması ve yanındaki arkadaşının telaşla koşturması yer aldı. (İHA) 

Geçirdiği ikinci kazada hayatını kaybetti
Hasan Tabak'ın 9 yaşındayken kamyonun çarpması sonucu yüzde 70 engelli kaldığı öğrenildi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de otomobil içinde kanlı veda: Kadın öldü, şüpheli ağır yaralı
İzmir'de 18 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Dört Duvar Gider, Ruh Kalır: İzmir’in "Meslek" Nöbeti
İZMAR 22'nci mağazasını açtı, iki yeni şube daha geliyor
Manisa'da traktör kazası 3 can kaybı var
Manisa’da bir kişi evinde ölü olarak bulundu
İzmir'de rekor yağışlar barajları doldurdu
İzmir’in Kaybolan Mekanları ve Kent Ruhu
İzmir'de "dönem kostümünü giy, 60'lı, 70'li yılların ruhuna yakala" şenliği
İzmir'e 6'ncı Kent Lokantası! Fiyat yarıya düştü!





