Trendyol 1. Lig’i ikinci sırada bitirerek Süper Lig’e çıkmayı başaran Göztepe’de hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. İlk olarak İsmail Köybaşı ve Dennis’le sözleşme uzatan sarı-kırmızılılar, daha sonra gidecek oyuncuları belirlemeye başladı. Kiralık oyunculardan Billal Messaoudi, Celil Yüksel, Ensar Aksakal ve Ümit Akdağ'a teşekkür edip vedalaşırken, sözleşmesi biten Atınç Nukan ve Fıratcan Üzüm’le de yeni bir sözleşme imzalanmadı. Böylece Göztepe, şampiyonluk yolunda takıma katkı veren 6 oyuncuyla yollarını ayırma yoluna gitti. İzmir ekibinde sözleşmeleri Haziran 2025’te bitecek olan Mame Diouf ve Lasse Nielsen ile de sezon başlamadan önce vedalaşılacağı ifade edildi.
Yaşanan bu ayrılıklar sonrası transfere hız veren Göztepe’nin, anlaşmaya varılan oyuncuları kısa bir süre içerisinde açıklaması bekleniyor. (İHA)
Göztepe’de hareketli günler yaşanıyor
Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, son günlerde toplam 6 oyuncusuna veda ederken 2 oyuncusu ile de sözleşme uzattı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de bir baba tartıştığı oğlunu bıçaklayarak öldürdü
Alevlerin sardığı evden acı haber: Baba öldü, oğlu entübe
Manisa'da, oğlunu banyoda ölü buldu
İzmir’deki tır faciasının görüntüleri ortaya çıktı
İzmir'de freni boşalan tır 10 araca çarptı: 1'i polis 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı
İzmir'de 82 yıllık soğuk hava rekoru kırıldı
Manisa'da kardeş kavgası kanlı bitti
İzmir'de elektrikli soba yangını: 1,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
En Çok İhtiyaç Duyduğumuz Kelimeler
İzmir'in mis kokulu festivali başladı





