Muğla’nın Milas ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Olayda yaralıların olduğu öğrenildi.
Olay, Hacı Abdi Mahallesi 23 Nisan Bulvarı üzerinde meydana geldi. İHA Whatsapp İhbar Hattı’na gelen görüntülere göre, aralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı anlaşmazlık olduğu öğrenilen iki grup arasında tartışma çıktı. 2 kişi önce birbirine sopalarla saldırdı. Birkaç kişinin saldırdığı gencin darp edilmesini önlemeye çalışan diğer kişiler de karşı grubun saldırısına uğradı. Kavganın devam ettiği sırada bir başka şahıs da, bulvarın karşısında başka bir şahsa defalarca silahla ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan şahıs, güçlükle bir apartmanın dibine sığınırken, saldırgan ise tekrar kalabalığa karışıp kavgaya devam etti.
Herkesi şaşkına çeviren olayın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildiği öğrenildi. Olayda yaralıların olduğu öğrenilirken, kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
Bölgede gerginliğin devam ettiği, olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü öğrenildi. (İHA)
İki grup birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü
Kavganın devam ettiği sırada bir başka şahıs, bulvarın karşısında başka bir şahsa defalarca silahla ateş etti.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de öğretmen öğrencileri evine temizliğe götürdü
Manisa'da alkol masasında tartışma kanlı bitti
Manisa'da baba ile oğlu aynı kaderi paylaştı
İzmir'de fırtına ağaçları devirdi: 5 araç hasar gördü
Denizli’de hazır asker iş yerinde ölü bulundu
Manisa'da 59 yaşındaki kadından haber alınamıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde bir acı kayıp daha
ABD Yayılmacılığının Kökenleri
İzmir Adliyesi önünde şüpheli paket alarmı
Kar Her Yağdığı Yerde Farklı İzler Bırakır



