Muğla’nın Milas ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Olayda yaralıların olduğu öğrenildi.
Olay, Hacı Abdi Mahallesi 23 Nisan Bulvarı üzerinde meydana geldi. İHA Whatsapp İhbar Hattı’na gelen görüntülere göre, aralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı anlaşmazlık olduğu öğrenilen iki grup arasında tartışma çıktı. 2 kişi önce birbirine sopalarla saldırdı. Birkaç kişinin saldırdığı gencin darp edilmesini önlemeye çalışan diğer kişiler de karşı grubun saldırısına uğradı. Kavganın devam ettiği sırada bir başka şahıs da, bulvarın karşısında başka bir şahsa defalarca silahla ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan şahıs, güçlükle bir apartmanın dibine sığınırken, saldırgan ise tekrar kalabalığa karışıp kavgaya devam etti.
Herkesi şaşkına çeviren olayın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildiği öğrenildi. Olayda yaralıların olduğu öğrenilirken, kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
Bölgede gerginliğin devam ettiği, olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü öğrenildi. (İHA)
İki grup birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü
Kavganın devam ettiği sırada bir başka şahıs, bulvarın karşısında başka bir şahsa defalarca silahla ateş etti.
Yorumlar
Trend Haberler
Köy Enstitüleri ve İnönü
İzmir'de kaza yapan araçta yangın çıktı, sürücü hayatını kaybetti
Manisa'da düğün salonun depo kısmında ceset bulundu
İZSİAD'dan okul saldırılarına dair açıklama geldi
Manisa’da otomobil kanala uçtu: 2 ölü, 5 yaralı
Manisa'da 17 yaşındaki Sude Gelen son yolculuğuna uğurlandı
Manisa'da ev yangını: 1 kişi hayatını kaybetti
Manisa Turgutlu Ayla Öğretmene ağlıyor
İzmir İş Dünyası 23 Nisan'ı Kutladı
Hayatını kaybeden işçinin cansız bedeni göçük altından çıkarıldı


