İzmir, Karabağlar’da ikamet eden 16 yaşındaki Rojda Çelik ile 19 yaşındaki Bengüsu Bütüner, 2 gün önce ortadan kayboldu. Aileler tüm aramalarına rağmen ulaşamadıkları kızları için polise kayıp ihbarında bulundu.
Son olarak Denizli Çınar Meydanında kent güvenlik sistemi kameralarına yansıdığı iddia edilen 2 genç kızın Denizli’de olduğu düşünülüyor. Kızı için Denizli’de ilgili kurumlara müracaat eden anne Çelik, kızlarının bir an önce bulunması için Denizlili vatandaşlardan yardım istedi. Polisin arama çalışmalarına devam ettiği olayla ilgili aileler kızlarını görenlerin polise haber vermeleri talep edildi. (İHA)
İzmir’de kaybolan 2 genç kız Denizli’de görüldü
İzmir’den 2 gün önce ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan iki genç kızın, en son Denizli’de görüldüğü iddia edildi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

Uşak'ta baba ve kızı hayatını kaybetti

İzmir’de belediye otobüsü alev alev yandı

İzmir'de alevlere bir kahraman şehit daha verildi

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı

Manisa'daki yangın Uşak'a doğru ilerliyor

Şehit ateşi Manisa'ya düştü

Şehit Üsteğmen'den yürek dağlayan veda: "Beklemesinler"

İzmir'de boşaltılan Tosunlar Mahallesi yangında harabeye döndü