TFF 3. Lig 1. Grup’ta sezona etkili bir giriş yapan Karşıyaka, ilk hafta mücadelesinde Kırşehir FSK ile evinde berbere kalsa da, daha sonra Bulvarspor’u deplasmanda 3-0, 23 Elazığ FK’yı iç sahada 2-0 ve son olarak da deplasmanda Artvin Hopaspor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Karşıyaka büyük umutlarla transfer olan golcü oyuncu İshak Kurt, ligin ilk iki karşılaşmasını boş geçse de, daha sonra oynanan 23 Elazığ FK ile Artvin Hopaspor filelerini sarsarak yeşil-kırmızılı formayla gollerini atmaya başladı. Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig 4. Grup’ta Adana 1954 FK ile 22 gol atarak gol krallığı yaşayan 31 yaşındaki oyuncu, İzmir ekibiyle çıktığı 4 maçta 2 gol kaydetmeyi başardı.
Öte yandan Karşıyaka, TFF 3. Lig 1. Grup’ta 10 puanı olan takımlar arasından averajla üçüncü sırada bulunuyor. İzmir ekibi, gelecek hafta konuk edeceği lider Bornova 1877’yi mağlup ederek zirve yolunda önemli bir 3 puan almayı hedefliyor. (İHA)
Karşıyaka’nın golcüsü, gollerine başladı
Karşıyaka’da ilk iki haftayı suskun geçiren golcü oyuncu İshak Kurt, son iki haftada iki gol atarak takımına skor katkısı vermeye başladı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir’de bir kadın ormanlık alanda darbedildi
İzmir'de kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı
Manisa'da hastadan çıkan taşları sayamadılar
Cumhuriyet, dine değil tarikatlara karşıydı
Manisa'da kamyon ile otomobil kafa kafaya çarpıştı
Başkan Durbay gözlem amacıyla yoğun bakıma alındı
Manisa'da kazada yaralanan kadın polis memuru da şehit oldu
Kuyumcuların 'müşteri' kavgası kamerada
Çeşme'deki motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı
Didim Belediyespor’dan deplasmanda net zafer




