Kütahya’nın Gediz ilçesindeki Akdağ’da yaşayan kelebekler, bölgedeki Gediz Nehri’nin de müdavimleri oldu. Nehir kıyısında uçuşan kelebekler, ziyaretçilere muhteşem görsel şölen sunuyor.
Akdağ’ı ziyaret eden bir doğasever tarafından görüntülenen bir kelebek, adeta nehir için rehberlik yaptı.
Gördüğü bir kelebeği cep telefonu ile kayda alan İsmail Tosun, daha sonra uçan kelebeği takip etmeye devam etti.
Kayda alındığını biliyormuşçasına uçmasını sürdüren kelebek, nehir kıyısına gelerek orada tekrar kondu.
Kelebeğin adeta kendisini nehre götürdüğünü belirten İsmail Tosun, tüm doğaseverleri, Gediz Akdağ’a davet ederek buradaki güzellikleri ve zengin kelebek popülasyonunu görmeye davet etti.
Öte yandan, Doğa ve Yaban Hayatı Fotoğrafçısı İbrahim Tunca da, bölgede kelebek popülasyonunu fotoğraflayarak, bölgenin önemini ve muhteşem manzarasını gözler önüne serdi. (İHA)
Kelebeğin rehberliğinde Gediz Nehri
Kütahya’da, muhteşem doğası ile birçok yaban hayatına ev sahipliği yapan Akdağ’da kelebekler Gediz Nehri’ne rehberlik yapıyor.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

CHP’nin başına gelenleri DP de yaşamıştı

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

İzmir'de günde 2 bin kişi 50 TL'den karnını doyuruyor

Vatandaşlar saldırganı linç etmek istedi, polis engelledi

Bergama Vapuru ile İzmir Körfezi'nde tarihe yolculuk