Denizli'nin Bekilli ilçesinde araca zincirle bağladığı köpeğini kilometrelerce sürükleyerek ölümüne neden olan sürücünün, "Veterinere götürüyordum, bagajdan düşmüş" şeklindeki savunması tepki topladı.
Denizli'nin Bekilli ilçe merkezinde kayıt altına alınan görüntüler tepki topladı. Seyir halindeki sürücünün, otomobilin arkasına zincirle köpeği bağlayıp, hareketsiz şekilde kilometrelerce sürüklediği görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Köpeğin hareket halindeki otomobille sürüklenmesinin yer aldığı görüntülerin büyük tepki toplaması üzerine, güvenlik güçleri harekete geçti. Cadde üzerinde köpeği kilometrelerce sürükleyen sürücüyü yakalamak için çalışma başlatan ekipler, şüphelinin Ahmet D. (73) olduğunu belirledi.
Kendisine ait olan 20 ACV 069 plakalı otomobili ile köpeği sürükleyerek öldürmesine neden olan Ahmet D.'yi (73) Sırıklı Mahallesi'ndeki oturduğu evinde göz altına alındı. Skandal bir savunmaya imza atan Ahmet D.'nin köpeğini aşı yaptırmak için veterinere gördüğünü, köpeği otomobilin bagajına bağlı halde koyduğunu ancak bagajdan nasıl atladığını fark etmediğini söylediği öğrenildi.
Sürüklediği köpeğin ölümüne neden olan Ahmet D. Taşçı hakkında 'Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefet' suçundan işlem yapıldı. (İHA)
Köpeği araca bağlayıp sürükleyerek öldürdü
Sürücünün, "Veterinere götürüyordum, bagajdan düşmüş" savunması tepki topladı.
Yorumlar
Trend Haberler

Ünlü kantocu İzmir'de vefat etti

Ege'de köylere yapılan milyonluk evler

İzmir'de 40 mavi bayraklı plaj yaza hazır

Manisa’da devrilen traktörün altında kalan sürücü öldü

İzmir'de boğazından bıçaklanan genç öldü

Manisa’da elektrikli bisiklet ile motosiklet çarpıştı

İzmir, Manisa, Muğla, Denizli, Aydın ve Uşak'ta şiddetli yağmur var

Evinin önündeki parkta intihar etti

İki ayrı traktör kazasında can kaybı var

Kablo demeti boynuna geçti, o anlar kameraya yansıdı