Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki canlı hayvan pazarı, ülke genelinde görülen şap hastalığı nedeniyle ikinci bir emre kadar kapatıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde hayvanlarda görülen şap hastalığı nedeniyle il ve ilçe tarım ve orman müdürlüklerine gönderilen bir yazı ile il ve ilçe canlı hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar yasaklandığı bildirildi. Sarıgöl Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, bakanlıktan gelen yazı üzerine harekete geçerek, ilçedeki canlı hayvan pazarının 10 Mart tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar şap hastalığı nedeniyle kapatıldığını mahalle muhtarlarına ve belediyeye bildirdi. (İHA)
Manisa'da canlı hayvan pazarı ikinci emre kadar kapatıldı
Canlı hayvan pazarının 10 Mart tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar şap hastalığı nedeniyle kapatıldığını mahalle muhtarlarına ve belediyeye bildirdi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de öğrenciler birbirine girdi: Sokak boks ringine döndü
İzmir'de feci kaza kamerada!
İsmet İnönü’yü Doğru Anlamak
İzmir’de Her 3 Haneden Biri “Tek Kişilik Ev”
İzmir'de halı sahada tekme-tokat kavga kameraya yansıdı
Çeşme’de villa yangını korkuttu
Manisa'da feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti
Manisa'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu
Manisa'da ölümlü trafik kazası
Kızıl geyikler aylar sonra Spil Dağı’nda yeniden görüntülendi





