Manisa Yunusemre Belediyesi, evde destek hizmeti kapsamında ilçede yaşayan hasta, yaşlı, engelli ve yatağa bağlı vatandaşlara berber hizmet vermeye devam ediyor.
Yunusemre Belediyesi ilçedeki hasta, yaşlı, engelli ve yatağa bağlı vatandaşlara yönelik yaptığı hizmetleri sürdürüyor. Evde destek hizmeti kapsamında vatandaşlara berber hizmeti veren ekipler, Laleli Mahallesi’nde yaşayan Palaç ve 75. Yıl Mahallesi’nde yaşayan Tekeci Ailesinin yüzünü güldürdü. Babasının berber hizmetinden faydalandığını belirten Nurgül Tekeci, “Belediyenin yaptığı bu hizmetten dolayı çok memnunuz. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban başta olmak üzere emeği geçenlere bu hizmetten dolayı teşekkür ederim.” dedi. Hatice Palaç ise, “Müracaat ettik geldiler memnunuz. Belediyemize, belediye başkanımıza ve çalışanlara çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuşarak verilen hizmetten memnuniyetini dile getirdi.
Manisa'da hasta, yaşlı ve engelliler için berber hizmeti sürüyor
Evde destek hizmeti kapsamında ilçede yaşayan hasta, yaşlı, engelli ve yatağa bağlı vatandaşlara berber hizmet vermeye devam ediyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de börek tezgahlarında fare cirit attı
İzmir'de metrelerce yükseğe savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Bıçaklanan Manisalı genç hayata tutunamadı
İzmir, sokaklarında domuz sürüleri sıradan hale geldi
Manisa’da ev yangını: 6 kedi telef oldu
Eski milli basketbolcu balkondan düşerek hayatını kaybetti
Gülşah Durbay ve Manisa’nın Siyasi Hikayesi
İhtiyaç sahipleri için ücretsiz sıcak yemek
Bu tuvalet ‘tarih' kokuyor
Çeşme’de villa yangını korkuttu




