Bu yıl oldukça yoğun bir sezona hazırlanan Marmaris’in turizmde öncü kent olmayı sürdürmesi için yoğun çalışma yapan Marmaris Belediyesi, sahillerdeki ücretsiz şemsiyelerin montajları büyük ölçüde tamamlandı. Belediye ekipleri tarafından çalışmalar merkezde ve İçmeler’de bitirilirken Bozburun, Turgut ve Selimiye Sığliman’da devam ediyor.
Marmaris Belediyesi tarafından 2019 yılında hayata geçirilen halk plajlarındaki ücretsiz şemsiye uygulaması için hazırlıklar bu yıl da başladı. Destek Hizmetleri’ne bağlı ekipler Marmaris merkez, İçmeler, Burunucu Macera Parkı ve Turunç’ta şemsiye montajlarını tamamladı. Bozburun, Turgut ve Selimiye Sığliman’da gerçekleştirilecek montajlar da önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Halk plajlarında yer alan duş, soyunma kabini, tuvalet, cankurtaran kulesi, engelli plajları gibi alanlar da bakıma alındı. Yıpranmış malzemeler yenileriyle değiştirilirken, yeni montajlar da gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında toplam 310 şemsiyenin montajı tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğu belirtildi.(İHA)
Marmaris plajları sezona hazırlanıyor
Yaz aylarında binlerce kişiyi ağırlayacak Marmaris sınırlarında yer alan mavi bayraklı halk plajlarında hummalı bir çalışma başlatıldı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de 2024'te en çok konut bu ilçede satıldı
İzmir'de TANSAŞ Marketler yeniden açılıyor
Bolu'daki yangından İzmir Manisa'ya acı haber
İzmir'de sevgilisi ve annesini tüfekle vurdu
İzmir'de taksicilerin 'eski eleman' tartışması: 1 ölü, 2 ağır yaralı
İzmir'de sokakta tüfekle rastgele ateş açtı
Manisa'da iki çocuk boğularak hayatını kaybetti
Manisa'da yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu
İzmir'in merkez ilçesine ücretsiz halk otoparkı geliyor
İzmir’de tırın çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti