Muğla’nın Marmaris ilçesinde yakınları ile birlikte Balan Dağı'na çıntar mantarı toplamaya çıkan ve kaybolduğu ihbar edilen İsa Çifçi’yi arama çalışmaları devam ederken, dosya il cinayet büro tarafından da takip edilmeye başlandı.
30 Aralık 2023 tarihinde Marmaris’e yaklaşık 26 kilometre mesafedeki Balan Dağı'na eşinin yeğeni, yeğeninin kızı ve damadı ile birlikte çıntar toplamaya gidip kaybolduğu iddia edilen 65 yaşındaki İsa Çifçi’nin arama çalışmaları devam ediyor. AFAD, Marmaris İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri ve zaman zaman arama kurtarma ekipleri, STKların da katılımı ile sayısı 300 kişiye çıkan uzman kişiler, kaybolduğu gün yanında olan yakınlarının beyanlarından yola çıkarak kaybolduğu noktadan başlayıp, dere yatakları, yangın havuzları, küçük mağaralarda dahil her yeri didik didik aradı. Aylardır aranan Çifçi’ye ait en ufak bir iz bulunamadı.
Edinilen bilgiye göre Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile Muğla il emniyet müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro ekipleri de kayıp dosyasını incelemeye başladı. Soruşturma dahilinde görgü tanıklarının ve beraberindeki kişilerin ifadelerine tekrar başvurulduğu ve geniş çaplı araştırma başlatıldı öğrenildi. (İHA)

Marmaris’te kaybolan adamdan hala bir iz yok
Çıntar toplamaya gidip kaybolduğu iddia edilen 65 yaşındaki İsa Çifçi’nin arama çalışmaları devam ediyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı
İzmir'de 7 gündür aranan kız çocuğu bulundu
İzmir'de Konak-Alsancak arasına Bisicab'lar geldi
Demir yılan Denizli'de ortaya çıktı
Egemenliğin kaynağı
İlçede ilk kez açılan pazara çevre ilçelerden de yoğun katılım oldu
Çeşme Alaçatı'da Ot Festivali izdihamı yaşandı
İzmir'de bu kütüphane her yaştan büyük ilgi görüyor
İzmir'de kurban pazarları kurulmaya başladı
Nerede Yanlış Yaptık?




