Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Haziran ayının ilk haftası için hava sıcaklığının mevsim normallerinin 6-10 derece üstünde beklendiğini, yaşlılar ile çocukların dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Yapılan uyarıda, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; geçen hafta boyunca bölgemizi etkileyen yağışlı ve serin havanın bölgemizi terk ederek, yerini sıcak ve yağışsız bir havaya bırakacağı tahmin edilmektedir. Bölgemiz genelinde hafta sonu mevsim normalleri civarında seyredecek hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren artarak, hafta ortasına kadar 6 ila 10 derece mevsim normalleri üzerine çıkması beklenmektedir. Önümüzdeki günlerde Muğla’da beklenen en yüksek sıcaklıkların 34-38 derece aralıklarında olacağı tahmin edilmektedir. Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.
Meteoroloji’den ‘Sıcak’ uyarı
Meteoroloji, hava sıcaklığının mevsim normallerinin 6-10 derece üstünde beklendiğini, yaşlılar ile çocukların dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Yorumlar
Trend Haberler

Marmaris'te Kapalıçarşı Esnafı kesilen cezaları protesto etti

İzmir'de motosiklet sürücüsü genç, kaza kurbanı

Erdek Körfezi'nde yunus sürprizi, Bandırma Limanı'nda lüfer şöleni

İzmir’de kayıp olarak aranan kadın ölü bulundu

İzmir'de kavunuyla ünlü köyde festival var

Manisa'da feci kazada İki kuzen hayatını kaybetti

Manisa’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

İZMAR 10'uncu mağazaya ulaştı

Manisa'da CHP'yi yasa boğan ölüm

Polis memuru kazada hayatını kaybetti