Bodrum Belediyesi tarafından Dünya Müzeler Haftası kapsamında anaokulu öğrencilerine arkeolog mesleğini tanıtmak ve müzecilik hakkında bilgi vermek için etkinlik düzenlendi.
Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Bodrum Belediye AŞ anaokulları iş birliğinde Umurça Park arkeopark alanında arkeolojik kazı etkinliği düzenlendi. Etkinlikte önceden hazırlanan parkurlarda kumun altına saklanmış, Bodrum’un antik tarihinden yakın tarihine kadar önemli yeri olan amfora ve diğer antik eserlerin minik replikalarını bulma yarışı düzenlendi. Eğlenerek öğrenme yöntemiyle arkeolojiyi öğretmeyi ve mesleği tanıtmayı amaçlayan etkinlikte öğrenciler, buldukları eserleri heyecanla öğretmenlerine teslim etti. Etkinlik sonunda öğrencilere buldukları eserler hediye edildi. (İHA)
Minik arkeologlar iş başında
Dünya Müzeler Haftası kapsamında anaokulu öğrencilerine arkeolog mesleğini tanıtmak ve müzecilik hakkında bilgi vermek için etkinlik düzenlendi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü

Buca'daki orman yangını yerleşim yerine ulaştı, vatandaşlar alevlere hortumlarla direndi

İzmir'de alevlere bir kahraman şehit daha verildi

Uşak'ta baba ve kızı hayatını kaybetti

Ödemiş yangınında ikinci acı haber: 1 orman işçisi hayatını kaybetti

Ödemiş yangınında 81 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Menderes ve Seferihisar'dan sonra Çeşme de yanmaya başladı

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı