Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Muğla için yaptığı şiddetli yağış, fırtına, taşkın ve çatı uçması uyarısı sonrası Muğla genelinde çok sayıda ağaç devrilmesi sonucu araçlar hasar gördü.
Menteşe ilçesinde Karabağlar Yaylası yolu üzerinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü yoldan çıkarak bariyerler üzerinde asılı kaldı. Menteşe Bayır Mahallesinde ise ahşap çatı fırtına sonrası çöktü. Menteşe’nin kırsal Yenibağyaka Mahallesinde evin önündeki dut ağacı fırtınaya yenik düşerek yan yattı.
Muğla’nın Ula ilçesinde sağanak yağış ve fırtına ile birlikte dolu yağışı etkili olurken, evlerin bahçeleri beyaza büründü. Kısa süreli yağış sonrası Ortaca ilçesi Okçular Mahallesinde ağaç altına park edilmiş aracın üstüne fırtınada kopan ağaç dalları düştü. (İHA)

Muğla'da 45 dakika yağdı, ağaçlar devrildi, çatı uçtu
Muğla için yaptığı şiddetli yağış, fırtına, taşkın ve çatı uçması uyarısı sonrası Muğla genelinde çok sayıda ağaç devrilmesi sonucu araçlar hasar gördü.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de belediyeden kira ve alışveriş desteğine zam
İzmir'de tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle öldürdü
İzmir'de 770 Numaralı hat deniz düzenlemesi
Cumhuriyetin Osmanlı’ya Bakışı
Manisa'da kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ölü
Manisa'da alevler yumurta üretim tesisini küle çevirdi
Doğanın Dengesi ve Can Dostlarımız
İzmir'de "Bardacık İnciri"mevsimi başladı
YENİ Parti İzmir İl Yönetimi açıklandı
Manisa'da tarlada "açık hava fotoğraf stüdyosu"




