AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, yürütme ve yönetim kurulunu oluşturdu. Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyesi Kemal Büyükkesim ise Polat’ın İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı olarak listede yerini aldı.

Geçen şubat ayı içerisinde AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı görevine atanan Halil Polat, yürütme ve yönetim kurulu listesini açıkladı. Polat, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevine Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyesi Kemal Büyükkesim’i atarken, Teşkilat Başkanlığı’na ise Sayım Yabansu’yu atadı.

31 Mart Yerel Seçimleri’ne 3 hafta kala yeni yönetim listesiyle sahada olacaklarının altını çizen Bayraklı İlçe Başkanı Polat, "Tüm teşkilatımız yerel seçimlere kenetlendi. Bayraklı İlçemizi AK Parti Belediyeciliğiyle tanıştırmak istiyoruz. Gerek İzmir’de gerekse Bayraklı ilçesinde yaşayan tüm halkımız hizmetin en iyisine değer" diye konuştu.

Partilerinun Bayraklı Belediye Başkan adayı Ali Aslan’ı sonuna kadar desteklediklerinin altını çizen Polat, hedeflenen projelerle Bayraklı’da büyük değişim yaşanacağını söyledi.

Polat’ın Yürütme Kurulu listesi şu şekilde: Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Kemal Büyükkesim, Teşkilat Başkanı Sayım Yabansu, Seçim İşleri Başkanı Tuba Üstün, Tanıtım ve Medya Başkanı Ömer Yalçın, Sosyal Politikalar Başkanı Aylin Erkuş Uyucu, Yerel Yönetimler Başkanı Hayrettin Güngör, Ekonomi İşleri Başkanı Burak Koç, Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Güner Nar, Mali ve İdari İşler Başkanı  Mustafa Yılmaz, Sekreter Başkanı Arife Taş, Kadın Kolları Başkanı Şifa Küçük, Gençlik Kolları Başkanı  Serhat Yıldırım.  (DHA)