CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hasta ziyareti için gittiği Ankara Medikal Park Hastanesi'nde ülkücü gençlerin selfie isteğini kırmadı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mersin İl Kongresi öncesi salon dışında bekleyenlere seslendi.Erdoğan'ın konuşma sırasında yaptığı bozkurt işareti gündem oldu. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ise konuyla ilgili, "Cumhurbaşkanımız AK Parti'nin Rabiamızı sayıyordu. Kadraja da öyle bir görüntü girdi benim gördüğüm. Ben Cumhurbaşkanımıza öyle bir işaret yaptınız mı diye sormadım. Lütfi Elvan Bey de orada Rabia işareti yapıyordu. Rabiayı sayarken bir görüntü oluştu ama ben Genel Başkanımıza, Cumhurbaşkanımıza bozkurt işareti mi yaptınız diye sormadım." ifadelerini kullandı.

BOZKURTLU SELFİE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da bir hasta ziyareti sırasında kendisinden selfie talep eden gençlerin isteğini kırmadı. Bozkurt işareti yaparak fotoğraf çekilen gençlere tebessümle poz veren Kemal Kılıçdaroğlu, hasta ziyaretinin ardından hastaneden ayrıldı.

TURHAN ÖZGÜNER'İN EŞİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Medical Park Ankara Hastanesi’nde yatan 24. dönem CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ve 3. dönem CHP Mersin Milletvekili Turhan Özgüner’in eşi Fatma Rukiye Özgüner’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.(Posta)