EGE MECLİSİ - Ramazan’ın başlamasıyla gelenek haline gelen ve dayanışmanın iyi bir örneği olan Yeryüzü İftar Sofraları bu yıl da Macera Kulübü’nün öncülüğünde Kordon’da gerçekleştirilecek.

İzmir’in en önemli doğa sporları kulübü olan Macera Kulübü’nün her yıl düzenlediği ve Ramazan ayında binlerce insanı bir araya getiren; kentin hoşgörüsünü, anlayışını, paylaşım ruhunu ve sevgisini dünyaya gösteren “Yeryüzü İftar Sofraları” bu yıl yine Kordon çimlerde gerçekleştirilecek.

İlki 10 Mayıs Cuma günü olarak planlanan etkinlikte herkes imece usulü yanında getirdiklerini paylaşırken, hayırseverlerden gelen ikramlar ile sofralar ayrı bir güzelliğe kavuşacak.

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Yeryüzü Sofraları’nın İzmir’de artık bir gelenek haline geldiğini belirten Macera Kulübü Başkanı Toprak Özmen, “Lokmaların döküldüğü, pilavların, böreklerin, sarmaların ve tatlıların dağıtıldığı bu etkinliğin en temel özelliği herkese yer olması. Oruç olsun olmasın, hangi dinden olursa olsun ve hatta isterse inanmasın önemli olan sevgide buluşmak. Biz bu yıl 60 gönüllü ile hazırız ve herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Planlanan Yeryüzü İftar Sofrası tarihleri: 

10 Mayıs 2019 Cuma

24 Mayıs 2019 Cuma

30 Mayıs 2019 Perşembe.