Göztepe, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla 2019-2020 sezonundan bu yana sarı-kırmızılı formayı giyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu Atınç Nukan’a veda etti.
Trendyol 1. Lig’i ikinci sırada bitirerek Süper Lig’e çıkmayı başaran Göztepe’de iç ve dış transfer hareketliliği devam ediyor. İsmail Köybaşı ve Dennis’le sözleşme uzatan sarı-kırmızılılar, bu sezon kaptanlık yapan 30 yaşındaki savunma oyuncusu Atınç Nukan’la yollarının ayrıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Hem şanlı formamızı hem de kaptanlık bandını gurur ve layıkıyla taşıyan, şanlı tarihimizin unutulmaz isimlerinden olmayı başaran ve şampiyonluk yolunda büyük emekler veren kaptan Atınç Nukan'a teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Göztepe, Atınç Nukan’la yollarını ayırdı
Göztepe, 2019-2020 sezonundan bu yana sarı-kırmızılı formayı giyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu Atınç Nukan’a veda etti.
Yorumlar
Trend Haberler
Emcelli'nin doğal acuru tezgahlardaki yerini aldı
Otomobilin çarptığı üniversite öğrencisi hayatını kaybetti
İzmir'de 770 Numaralı hat deniz düzenlemesi
İzmir’de ilginç kaza: Otomobil tekneyle çarpıştı
Deste deste paralar yola saçıldı, trafik tamamen durdu
Cumhuriyetin Osmanlı’ya Bakışı
İzmir'de 5 belediye başkanı CHP'de kaldı
İzmir'de temizlik işçisi sesiyle sosyal medyayı sallıyor!
YENİ Parti İl Başkanı Güç'ten Cemil Tugay açıklaması
Bayındır'da Bekçi Merih Umutlu gözyaşlarıyla defnedildi





