Bu sezon Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Göztepe Voleybol, 11 oyuncusu ile yollarının ayrıldığını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu.
Sultanlar Ligi ekiplerinden Göztepe Voleybol, normal sezonu 9 galibiyet ve 17 mağlubiyetle tamamlayarak düşme hattının bir basamak üzerinde, 11. sırada yer aldı. Sezonun ardından sarı-kırmızılı ekipte önemli değişiklikler yaşandı. İlk olarak başantrenör Ataman Güneyligil ile yollar ayrılırken, İzmir temsilcisi daha sonra 11 oyuncusuyla da vedalaştı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre; takım kaptanı Ceren Kestirengöz Kapucu, İlayda Uçak, Kayla Haneline, Emine Arıcı, Kara Bajema, Bihter Dumanoğlu Yarkın, Sherridan Atkinson, Nehir Kurtulan, Eda Kafkas, Amelie Rotar ve Lana Scuka ile yollar ayrıldı. (İHA)
Göztepe Voleybol’da 11 oyuncu gitti
İlk olarak başantrenör Ataman Güneyligil ile yollar ayrılırken, İzmir temsilcisi daha sonra 11 oyuncusuyla da vedalaştı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
Şarampole düşen traktörünün altında hayatını kaybetti
Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu
Çeşme ve Urla’da metrekare fiyatları 200 Bin TL’yi aşarak rekor kırdı
Manisa'da attan düşen kadından acı haber
4 yaşındaki kayıp çocuk sulama havuzunda ölü bulundu
CHP’nin Kapatılması ve Yeniden Açılmasının Hikayesi
CHP içi çatışmalar daha önce mahkemelik oldu mu?
CHP Mallarına El Konulması Meselesi
İZSİAD Üyeleri EÇEV'in bağış şampiyonu oldu





