Muğla’nın Yatağan ilçesinde havaların sıcak gitmesi ile uzayan hasat sonrası, karpuz tezgahlarda satılmaya devam ediyor.
Muğla’nın Yatağan ilçesinde, yörede "Nebiköylü Bayram" olarak bilinen çiftçi Bayram Girgin, tamamen organik yöntemlerle yetiştirdiği yerli karpuzlarını Kasım ayının ortasına gelmesine rağmen satışa sunmaya devam ediyor. Her yıl karpuz satarak geçimini sağlayan Girgin, bu sezon hava şartlarının elverişli gitmesiyle hasadın uzun sürdüğünü ifade etti.
Organik üretime özellikle önem verdiğini belirten Girgin, "Karpuzlarımızda hiçbir kimyasal yok. Tamamen doğal yöntemlerle yetiştiriyoruz. Her sene bu işi yapıyorum, Allah bereket versin bu yıl da müşterinin ilgisi güzel. Neredeyse Aralık ayına yaklaştık ama satışlarımız devam ediyor" dedi. (İHA)
Kasım ayı geldi, karpuz tezgahtan inmedi
Muğla’da havaların sıcak gitmesi ile uzayan hasat sonrası, karpuz tezgahlarda satılmaya devam ediyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'deki vahşette kan donduran ifade
Soma'da Zeybek Festivali yoğun ilgi gördü
İzmir'de cam silerken 4. kattan düşen adam hayatını kaybetti
İzmir'de dev hortum saniye saniye görüntülendi
Manisa'nın sevilen iki esnafı 15 dakika arayla hayatını kaybetti
Manisa'da motosiklet bariyere çarptı. 1 ölü 1 yaralı
Deniz suyu 2 dakika içinde 80-100 metre çekilip tekrar geri geldi
19 Mayıs: Gençlik Marşının Hikayesi
İZDENİZ'den bayrama özel Urla ve Mordoğan'a sefer
Manisa'da asma yaprağı sezonu başladı




