EGE MECLİSİ - AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mimar Melek Eroğlu, seçim çalışmalarında deyim yerindeyse gecesini gündüzüne kattı. Gittiği her ilçede semt pazarını dolaşan ve esnafa kendini tanıtan Eroğlu, günün ilerleyen saatlerinde ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Akşam saatlerinde vatandaşlarla iftar sofrasına oturan Eroğlu, kadın erkek, genç yaşlı her yaştan kesimle bir araya geliyor. Türkiye’nin bu seçimde daha çok kenetlenmeye daha çok birlik olmaya ihtiyacı olduğunu anlattığını kaydeden Eroğlu, “17 yıldır iktidarda olan ve insana dokunan hizmetlerin mimarı AK Parti’yi anlatmamıza gerek kalmıyor. Bu seçimin önemini bıkmadan usanmadan genç yaşlı demeden anlatıyorum. Sokaktaki ses Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarını işaret ediyor” dedi.

İftardan sahura

Seçim bölgesi olan Karşıyaka, Bornova ve Bayraklı ilçelerinde vatandaşlarla buluşan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Melek Eroğlu, yoğun tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Semt pazarlarından girip, ev toplantılarından çıkan Eroğlu, her akşam seçim bölgesinde verilen iftarlara da katılıyor. Vatandaşların ilgisi ve sevgisiyle karşılanan kadın aday, sahur vakti de yine ailelerle bir araya geliyor.

Hizmet yarışına devam

Her gün genç-yaşlı, kadın-erkek demeden vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Milletvekili Adayı Melek Eroğlu, AK Partinin Türkiye’nin her yerinde hizmet odaklı çalıştığını ifade etti. Partisinin çalışma anlayışı doğrultusunda hareket ederek çok çalıştıklarını kaydeden Eroğlu, biz ‘az laf çok iş’ yaparız. Genciyle yaşlısıyla 7den 77’ye her yaştan insanımızla buluşuyorum. Tüm sorularını içtenlikle yanıtlıyorum. AK Parti’nin bir neferi olmaktan her zaman gurur duydum. Siyasete AK Parti ile başladığımı bunun böyle süreceğini, güçlü liderin güçlü kadroları da beraberinde getirdiğini birlikten doğan güçle Ülkemizin zamanla çok yol aldığını anlatıyorum. Karşılaştığımız herkes her kesimden vatandaşlarımız AK Parti hizmetlerinden söz ediyor. Türkiye AK Parti’yle yola devam diyecek, yine hizmet yarışına devam edeceğiz"