Uşak'ta bir inşaatta beton dökme çalışmaları sırasında beton pompasının denge ayaklarının kırılması sonucu beton pompası yan yattı. Pompanın kolunun altında kalan işçi, hayatını kaybetti.
Olay, Uşak merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi Saffet Efendi Sokak'ta bulunan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, inşaatın temeli için beton dökme çalışmaları sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle beton pompasının denge ayaklarından biri kırıldı. Kırılmayla birlikte yan yatan beton pompasının kolu inşaatın temeline düştü. O sırada inşatta kalıp ustası olarak çalışan Mehmet Can Aydoğan (29) düşen kolun altında kaldı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye 112 Sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. AFAD ve itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Aydoğan, 112 Sağlık ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aydoğan, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayla ilgili olarak polis ekiplerince başlatılan soruşturma kapsamında beton pompası operatörü N.E. (27), inşaat firması sahibi M.T. (56) ve şantiye şefi Ü.A. (58) gözaltına alındı.
Öte yandan, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)


Uşak'ta beton pompası yan yattı: Altında kalan işçi hayatını kaybetti
Pompanın kolunun altında kalan işçi, hayatını kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler
Evinden çıkan şüphelileri kovalayan genç vurularak öldürüldü
İzmir'de taksi şoförü ücret tartışmasında öldürüldü
Almanya'dan cinayet için gelmiş: Ablasını öldürdü eniştesini ağır yaraladı
İzmir'de yaban domuzları gündüz vakti sokaklarda yiyecek aradı
Manisa'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 ağır yaralı
Manisa'da bıçaklı kavga cinayetle bitti
Neden Sürekli Şikayet Ederiz?
Eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti
İzmir'de ses getiren Kadın Zirvesi!
İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Yüksel'den 8 Mart mesajı



