AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu’nun Ankara’da Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyareti sırasında sözünü aldığı Selçuk Köprüsü ihaleye çıkıyor. Yaklaşık 150 bin dekar alanda faaliyet gösteren çiftçilerin ulaşımını kolaylaştıracak Küçük Menderes Nehri üzerinde hayata geçecek Köprü Projesinde; 50 metre uzunluğunda 1 adet öngerilmeli kirişli köprü imalatı ile köprü altında, membası ve mansabında toplam 600 metre uzunluğunda taş tahkimatlı trapez kanal imalatı yapılacak.

Selçuk çiftçisinin talep ettiği köprünün onayı AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu’nun yoğun girişimleri neticesinde sonuçlanmıştı. Selçuk Köprüsü’nün ihalesi ise 24 Haziran Perşembe Günü DSİ tarafından yapılacak. Selçuklu çiftçilerin yapılacak köprüyle bir hizmete daha kavuşacaklarını ifade eden Girbiyanoğlu, yapılan yatırımla ilçe tarımının da gelişeceğini ifade etti. Girbiyanoğlu; ‘’Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye Ankara ziyaretimiz esnasında sunduğumuz projelerden biri olan Selçuk Köprüsü hayata geçiyor. Yaklaşık 150 bin dekar alanda faaliyet gösteren çiftçilerimizin ulaşımını kolaylaştırmak için Deppo Efes’in ilerisinde Küçük Menderes Nehri üzerinde hayata geçecek Köprü Projesinde; 50 metre uzunluğunda 1 adet öngerilmeli kirişli köprü imalatı ile köprü altında, membası ve mansabında toplam 600 metre uzunluğunda taş tahkimatlı trapez kanal imalatı yapılacak. Köprüyle birlikte çiftçimizin beklediği bir talep karşılanmış olacak. Bunun yanı sıra ilçemizin tarımsal faaliyetlerinin gelişmesini ve çiftçimizin daha çok üretmesini sağlayacak.‘’ dedi.  

ONLAR KONUŞUR, BİZ YAPARIZ! 

Selçuk’a kalıcı eserler kazandırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu; ‘’Göreve geldiğimiz günden bu yana, ilçemiz ile ilgili yaptığımız hizmet odaklı girişimler Selçuklu hemşehrilerimiz tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Bunu girdiğimiz her ortamda görüyor ve mutlu oluyoruz. Kıymetli hemşehrilerimiz kimin laf, kimin hizmet üretme çabasında olduğunu da çok şükür ki iyi görüyor. Yerel seçimlerden bu yana ilçeye elle dokunur tek bir hizmet gerçekleştiremeyenlere en güzel cevabı da kuşkusuz yine kıymetli Selçuklu hemşehrilerimiz verecektir. Bugün köprü yarın başka bir devasa proje, bizler ilçemize kalıcı eserler kazandırmanın peşinde olacağız. Buradan Köprü Projesinin hayata geçirilmesiyle çiftçilerimizin yüzünü güldüren ve her daim büyük desteğini gördüğümüz kıymetli Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye ve kıymetli İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’ye hassaten teşekkür ediyorum.‘’ dedi. 

SELÇUK ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK

Selçuk’a önümüzdeki süreçte yeni eserler kazandıracaklarını ifade eden Başkan Girbiyanoğlu; ‘’Selçuk altın çağını yaşayacak. Daima ilçeye nasıl yeni hizmetler kazandırırız ilkesinde olan bir teşkilatımız var. Önümüzdeki süreçte akademisyenlerimizle bir araya gelip, ilçemizin turizmini de geliştirmenin yollarını arayacağız. Elbette oturduğunuz yerde turist gelip ilçenizi ziyaret etmez. Cezbedici hamleler yapmak, onlara ‘kesinlikle Selçuk’a gitmeliyim’ diyecek o koşulları sağlamak gerekiyor. Bilimsel çalışmalar ışığında yapacağımız bu adımlar hiç kuşkusuz ilçenin sosyal ve kültürel anlamda daha çok tercih edilmesine vesile olacak. Haliyle bu durum ilçemizin ekonomisine de büyük katkılar sunacaktır. İlçemizin ve Selçuklu hemşehrilerimizin kaderini, böyle bir kaygısı olmayan yerel yönetim anlayışına teslim edemeyiz. Sadece elimizi değil, gövdemizi de taşın altına koyacağız.’’ diye konuştu.