Manisa’nın Salihli ilçesinde meydana gelen kazada amcası, yengesi, eşi ve 3 yaşındaki oğlunu kaybeden Yunus Çekin cenaze namazlarında ayakta durmakta zorlandı.
Manisa'nın Salihli ilçesinde Uşak'ın Eşme ilçesine doğru seyir halindeyken önlerinde tıra arkadan çarpan hafif ticari aracın karıştığı kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi. Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Kayışlar Mahallesi Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası kazada hayatını kaybeden karı-koca Nadi Çekin (68) ile Alime Çekin (65) helallik alınmasının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi. Kazada amcası, yengesi, eşi ve 3 yaşındaki oğlunu kaybeden Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinde çalışan Yunus Çekin ise zor anlar yaşadı. Ayakta durmakta güçlük çeken Yunus Çekin'i akrabaları ve dostları teselli etmeye çalıştı. Kazada hayatını kaybeden Yunus Çekin'in eşi Hamide Yıldız Çekin ve oğulları Arden Aras Çekin'in cenazeleri ise ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.
Kazada hayatını kaybeden Hamide Yıldız Çekin'in Uşak'ın Eşme ilçesinde hemşire olarak görev yaptığı, amca Nadi ve yenge Alime Çekin'in ise çiftin 3 yaşındaki oğulları Arden Aras Çekin'e bakmak için Kayışlar Mahallesinden Eşme'ye doğru birlikte yola çıktıkları öğrenildi. (İHA)

Bu acıya yürek dayanmaz: Ailesinden 4 kişiyi toprağa verdi
Manisa'da dün meydana gelen trafik kazasında eşini, oğlunu, amcasını ve yengesini kaybeden genç adam güçlükle ayakta durdu.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de İkinci El Pazarı'ndan herkes istediğini bulabiliyor
İzmir'de pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 22 gündür haber alınamıyor
İzmir'de korkunç kaza, sürücü hayatını kaybetti
Kütahya'da pancar hasadı başladı
İzmir ve Manisa ve Balıkesir'de korkutan deprem
İzmir'de uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Sağanak İzmir Bergama’yı vurdu, sokaklar göle döndü
Manisa'da araç bağa devrildi can kaybı var
Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu
Cumhuriyet Devrimi



