İzmir’in Bornova ilçesinde otomobille çarpışan motosikletteki 3 kişi hayatını kaybetti.
Kaza, sabah saatlerinde Ankara Asfaltı Caddesi Osman Kibar Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, M.H.Ç. idaresindeki 34 BCF 338 plakalı otomobil ile üzerinde 3 kişi bulunan ve ters yönde gittikleri ileri sürülen motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette bulunan Mertan Deniz İrez (21), Bünyamin Ceylan (21) ve Rüçhan Sami Yüzgeç (20) isimli şahıslar yola savruldu. Kazayı gören çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine adrese polis ve çok sayıda 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
1’i olay yerinde 2’si ise hastanede hayatını kaybetti
Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Mertan Deniz İrez'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ambulanslara alınarak hastanelere kaldırılan ağır yaralılardan diğer ikisinin de hastanelerde hayatlarını kaybettiği öğrenildi.
Öte yandan, trafik yoğunluğunun oluştuğu noktada kazaya karışan otomobil ve motosiklet olay yerinden kaldırılırken, otomobil sürüsünün ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı belirtildi. (İHA)
İzmir’deki kazada 3 genç hayatını kaybetti
Kaza, sabah saatlerinde Ankara Asfaltı Caddesi Osman Kibar Kavşağı’nda meydana geldi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de 2024'te en çok konut bu ilçede satıldı
Bolu'daki yangından İzmir Manisa'ya acı haber
İzmir'de TANSAŞ Marketler yeniden açılıyor
İzmir'de sevgilisi ve annesini tüfekle vurdu
İzmir'de taksicilerin 'eski eleman' tartışması: 1 ölü, 2 ağır yaralı
İzmir'de sokakta tüfekle rastgele ateş açtı
Manisa'da iki çocuk boğularak hayatını kaybetti
Manisa'da yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu
İzmir'in merkez ilçesine ücretsiz halk otoparkı geliyor
İzmir’de tırın çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti