İzmir'in Karabağlar ilçesinde sanayi esnafının yol verme kavgasında şahsın 8 kez bıçakladığı kişiye ağabeyi de tabancayla ateş etti. Ağır yaralanan adamın yaşam mücadelesi sürerken, saldırgan iki kardeşin ellerinde bıçak ve silahla koşturdukları anlar kameraya yansıdı.
Olay, dün akşam Karabağlar Sanayi Sitesi 5908. Sokak’ta meydana geldi. Sanayide esnaf olan Aslan İ. (46) ile Aykut A. (31) ve kardeşi Hüseyin A. (22) arasında araçla yol verme tartışması çıktı. Olayın büyümesi üzerine Hüseyin A. yanındaki bıçakla Aslan İ.’yi karın bölgesinden 8 kez bıçaklarken, ağabeyi Aykut A. ise tabancayla yaralıya ateş etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Mermilerin isabet etmediği ancak aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Aslan İ., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan yaralının hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Yaşanan olay ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde Hüseyin A.'nın elindeki bıçakla koşturduğu, arkasından gelen ağabeyi Aykut A.'nın da silahla koşturduğu anlar yer aldı. (İHA)
Kardeşi 8 yerinden bıçakladı, ağabeyi de silahla ateş açtı
Yol verme kavgasında iki kardeşin ellerinde bıçak ve silahla koşturduğu anlar kameraya yansıdı...
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de iş yeri yangını: Patlama sesleri paniğe neden oldu
Atatürk ve Psikoloji
Muğla Menteşe'de 2 kişi aynı dairede ölü bulundu
İZSİAD'da Gündem Yeşil Dönüşüm, Karbon Ticareti ve Yeni Regülasyonlar
125 yıldır İzmir'in zamanına tanıklık ediyor
Eylül: Sarı Yazın, Hasadın ve Barışın İzdüşümü
Muğla'da 11. Uluslararası Zurna Festivali başladı
Kütahya'da ilginç kaza: Otomobil marketin merdivenlerinde asılı kaldı
İzmir'de kitap günleri 19 Eylül'de başlıyor
Almanya'dan koşmaya başlayan gurbetçi 53 günde Denizli Buldan'a ulaştı





