Aydın'ın Kuşadası ilçesi, Ramazan Bayramı nedeniyle yerli turistlerin akınına uğradı. Kentin Selçuk yönündeki girişinde uzun araç kuyruğu oluştu. İlçe Emniyet Müdürlüğü verilerine göre kente tatilin başladığı Cumartesi gününden bu yana 184 bin araç giriş yaptı.
Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle yerli turistlerin ilgisi yoğun oldu. Hava sıcaklığının 22 derece olarak ölçüldüğü ilçeye İzmir, Manisa ve Denizli gibi yakın illerden araçlarıyla gelenler, kentin Selçuk yönündeki girişinde uzun araç kuyruğu oluşturdu. İlçe Emniyet Müdürlüğü Plaka Tanıma Sistemi'nden (PTS) alınan verilere göre kente, tatilin başladığı 6 Nisan Cumartesi gününden bu yana 184 bin araç giriş yaptı. Bayram tatili için Kuşadası'nı tercih edenler, otellerin de yüzde 90'lara varan doluluk oranına ulaşmasını sağladı. Kentin sahil bandı, turistik çarşılarının bulunduğu Sağlık Caddesi ile Barbaros Hayrettin Paşa Bulvarı'nda da yoğunluk yaşandığı gözlendi. (İHA)
Kuşadası’na 84 bin araç giriş yaptı
Aydın'ın Kuşadası ilçesi, Ramazan Bayramı nedeniyle yerli turistlerin akınına uğradı. Kentin Selçuk yönündeki girişinde uzun araç kuyruğu oluştu.
Yorumlar
Trend Haberler
Haydar üzümleri tezgahlarda yerini aldı
İzmir'de kontrolden çıkan otomobil çarşıyı birbirine kattı
Tarihimizde Cumhuriyet fikri
Manisa'da binlerce ton üzüm örtü altında bekliyor
Vatanın Hürriyet Tapusu ve Cumhuriyet
İzmir'de Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak
İzmir'de kontrolden çıktı, devrilmekten son anda kurtuldu
İzmirliler, kentin en kuzeyinden en güneyine ücretsiz geziyor
BASİFED VE İZİSAD 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı
İZSİAD'dan Cumhuriyet'in 103. yılına özel balo




