Kuşadası’nın ‘Mavi İnsan’ lakaplı tanınmış şair ve yazarı Mustafa Veli, vefatının 6’ncı yıl dönümünde Kuşadası Belediyesi tarafından İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen programla anıldı.
Anma programına, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı Başkanı (KUSAV) Levent Köylü, Kuşadası Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver ile Mustafa Veli’nin ailesi ve sevenleri katıldı. Kuşadası Belediyesi tarafından Kuşadası Kent Konseyi, Güvercin Sanat Platformu ve Kuşadası Homeros Şiir Kulübü ortaklığında düzenlenen etkinlikte, sanatçının anısına hazırlanan sinevizyon gösterimi duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. (İHA)
Kuşadası'nda 'Mavi İnsan' lakaplı şair anıldı
‘Mavi İnsan’ lakaplı tanınmış şair ve yazarı Mustafa Veli, vefatının 6’ncı yıl dönümünde Kuşadası'nda düzenlenen programla anıldı.
Yorumlar
Trend Haberler
Güzelbahçe'de market ve kafe açılışı
İzmir'de 50 yılda bir görülen meteorolojik tablo
İzmir'de belediyeden emeklilere 2 bin 500 TL ödeme
İzmir'de Sevgililer Günü tatili faciayla bitti: 1 ölü, 1 ağır yaralı
İzmir'de pompalı tüfekle güpegündüz yaylım ateşi açtı
Sağanak sonrası yol çöktü, mahalleyi endişe kapladı
İzmir barajlarında doluluk oranları zirve yaptı
İzmir'de hurda minibüs yangınında genç can verdi
İzmir'de denizdeki taşmanın nedeni 'bileşik kaplar' etkisi
İzmir’de fırtınada sahil şeridindeki yollar sular altında kaldı





