Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya motosikletin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.
Kaza, Türkmen Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Batu Özlü'ye (13), S.Ş. (19) idaresindeki motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisi ile 65 metre sürüklenen motosikletin sürücüsü ve Özlü yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Özlü ve S.Ş.'ye ilk müdahalelerini yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Özlü doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Kaza haberini alarak hastaneye gelen Mehmet Batu Özlü'nün yakınları ölüm haberi ile yasa boğulurken, hayati tehlikesi bulunan motosiklet sürücüsü S.Ş. ise ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İHA)
Kuşadası'nda motosiklet kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Kuşadası'nda yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya motosikletin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de 2024'te en çok konut bu ilçede satıldı
İzmir'de TANSAŞ Marketler yeniden açılıyor
Bolu'daki yangından İzmir Manisa'ya acı haber
İzmir'de taksicilerin 'eski eleman' tartışması: 1 ölü, 2 ağır yaralı
İzmir'de sevgilisi ve annesini tüfekle vurdu
İzmir'de sokakta tüfekle rastgele ateş açtı
Manisa'da iki çocuk boğularak hayatını kaybetti
Manisa'da yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu
İzmir’de tırın çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti
İzmir Metro'da kesintisiz ulaşım başlıyor