31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Simav ilçesinde MHP’den 25 yıl aradan sonra Belediye Başkanı seçilen ve ilçenin ilk kadın Belediye Başkanı olan Kübra Tekel Aktulun görevine başladı.
Simav’da MHP’nin 25 yıl sonra tekrar kazandığı zaferin ardından Kübra Tekel Aktulun’u belediye başkanı olarak seçtiğini söyleyen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, ”Mazbata ve belediye devir teslim törenine ilçe teşkilatı, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleriyle birlikte katıldık. Coşkulu vatandaşlarımız da bu önemli günde bizimle birlikteydi” dedi. (İHA)
Simav’ın ilk kadın belediye başkanı göreve başladı
Simav ilçesinde MHP’den 25 yıl aradan sonra Belediye Başkanı seçilen ve ilçenin ilk kadın Belediye Başkanı olan Kübra Tekel Aktulun görevine başladı.
Yorumlar
Trend Haberler
Urla'da korkunç olay: Anne ve oğlu evde ölü bulundu
İzmir'de feci kaza: Tıra çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
İzmir Otogarı’nda yol haritası belli oldu
Manisa'da yolcu otobüsü kamyona çarptı: 1 ölü, 7 yaralı
Urla’da 2600 yıllık bağbozumu coşkusu
Çiğli'de acı olay: Anneanne ve torunu yangında öldüler
Komşuluk Haritamız Nerede Değişti?
2 gündür kayıp olarak aranan adam aracında ölü bulundu
Söke'de trenin altında kalan kadın hayatını kaybetti
Manisa'da serinlemek için suya giren genç hayatını kaybetti





